Magazin sisteme de securitate

Instalare automatizari de porti batante si culisante in Sibiu

Portile de intrare automate reprezinta solutia optima în domeniu, ele asigurând un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.

Confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric. Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, 2 telecomenzi tricanal, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control.

Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare. Astfel, specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de poarta (batanta sau glisanta), de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionista.

Magazin sisteme de automatizari porti

Taguri : automatizari, automatizare, porti, poarta, usi, use, garaj, garaje, bariere, bariera, parcari, parcare, glisante, stradale, stradal, batante, batant, culisante, cilindru, cilindri, cilindrii, mobili, mobil, automate, automat, sisteme, integrate, securitate, bft, proteco, beninca, telcoma, bariera, auto

This entry was posted in Automatizari Porti and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.