Magazin sisteme de securitate

Instalatii Electrice

Instalatii electrice - Montaj si comercializare instalatii electrice complete ce cuprind: prize, cabluri, conductori electrici, doze, tablouri electrice, corpuri iluminat, etc. Datorita calitatii materialelor folosite (prize, cabluri, doe, trasee pentru cabluri, cofrete, corpuri de iluminat, etc.), a masuratorilor si verificarilor efectuate instalatiile electrice executate de Sc Ordis Srl au o durata de exploatare indelungata.

Retele de calculatoare – Aceste arhitecturi tehnologice reprezinta o modalitate rapida si eficienta de a transfera documente sau informatii, de a centraliza o baza de date sau de a organiza un mediu ideal pentru dezvoltare intre membrii unui grup. Securitatea retelelor este esentiala in cadrul unei arhitecturi in care nu toti membrii acesteia au cunostinte tehnice. Cu ajutorul serviciilor noastre de securizare, prevenirea si reducerea urmarilor acestor incidente poate duce chiar si la eliminare.

Sonorizari profesionale – Utilitatea sistemelor de sonorizare este evidentă. Sunt ideale pentru săli de aşteptare sau supermarketuri, unde este foarte utilă difuzarea de anunturi informative şi promotionale sau muzică ce inspiră clienţii dumneavoastră. O funcţie importantă a sistemului de sonorizare este aceea că vă puteti adresa, simultan, unui grup numeros de oameni, cu un efort minim. Sistemele de sonorizare instalate de NOI sunt eficiente şi fiabile

Telecomunicatii – Societatea noastra ofera beneficiariului un serviciu complet  care prevede nu numai vanzarea produsului, dar si instalarea produsului, un serviciu de asistenta pentru eventuale programari personalizate, extinderi  si interventii tehnice in scurt timp . Firma noastra ofera o gama larga de produse si solutii, capabile sa  satisfaca exigentele  societatilor de mica, medie  si mare capacitate.

Case Inteligente - Diferenta dintre casa si acasa consta in trei stari necesare: confort, siguranta, liniste. Doar o casa nu poate oferi tot. Dar acasa, unde putem crea si dirija o intreaga lume cu propriile maini, totul ne permite sa progresam.
Astfel a aparut casa inteligenta, un sistem de control flexibil si discret, potrivit atat in interiorul cat si in exteriorul locului ales pentru implementare.

Iluminat Arhitectural - Orice lucrare de iluminat arhitectural color sau cu schimb de culoare, reprezinta un act de o deosebita generozitate deoarece este oferita oricarui trecator. Totodata cladirea capata distinctie, originalitate, si se impune in peisajul citadin nocturn devenind un reper.Tot ceea ce este frumos incanta privitorul si personalizeaza cladirea. O smulge din patina timpului si a intunericului schimbandu-i infatisarea printr-un joc de lumini, umbre si culoare.


Taguri:
ordis, sibiu,  sisteme, de securitate, instalare,proiectare,  instalatii ,electrice,  curenti slabi, retele de telefonie, retele de calculatoare, sonorizare profesionala , iluminat arhtectural