Magazin sisteme de securitate

Casa inteligenta

Casa inteligenta este spatiul—fie el locuinta, birou, casa de vacanta—care utilizeaza tehnologii moderne pentru automatizarea sistemelor si a aparatelor aflate in acesta. O casa inteligenta va asigura confort, securitate, siguranta si economie.

casa inteligenta

Ce poate controla casa inteligenta?

Muzica:din orice incapere a casei inteligente fara intreruperi, dar si fara sa fie nevoie sa folositi mai multe echipamente audio. In fiecare camera puteti selecta atat tipul de continut audio, in concordanta cu preferintele individuale, cat si volumul sonor prin simpla atingere a unui buton asociat unei comenzi pe serverul audio.

Sistemul video: poate fi conectat la arhitectura de cablare structurata a intregii case si il puteti controla usor prin utilizarea telecomenzii universale si chiar de pe Internet. Astfel veti putea alege filmul pe care doriti sa il vizionati cu mult inainte de a ajunge acasa.

Luminile naturale: prin intermediul automatizarii draperiilor si jaluzelelor.

Luminile artificiale: cu ajutorul unui sistem de control specializat.

Climatizarea: prin integrarea echipamentelor de aer conditionat in dispozitivul centralizat de control.
Si orice altceva ce poate fi automatizat, de la fantani pana la acvarii si echipamente de supraveghere interna.

Casa inteligenta are avantajul unei functionalitati modulare, ceea ce favorizeaza completarea in orice moment cu noi optiuni sau echipamente solicitate.
De asemenea, pentru o siguranta a aplicatiilor si o facilitare a procedurilor de proiectare si instalare, specialistii Ordis pun la dispozitie o gama larga de servicii si informatii utile.


Taguri:casa inteligenta, casa smart, case inteligente, case automatizate, casa automata, audio, video, casa, inteligenta, case, inteligente, smart, house, home, cinema, sistem, sisteme, control, multiroom, automatizare, automatizari, multimedia