Magazin sisteme de securitate

Instalatii electrice

Montaj si comercializare instalatii electrice complete ce cuprind: prize, cabluri, conductori electrici, doze, tablouri electrice, corpuri iluminat, etc.

Specialistii de la Ordis executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, inclusiv bransamentele electrice si instalatiile de impamantare necesare, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrie executate.

Datorita calitatii materialelor folosite (prize, cabluri, doze, trasee pentru cabluri, cofrete, corpuri de iluminat, etc.), a masuratorilor si verificarilor efectuate instalatiile electrice executate de Ordis au o durata de exploatare indelungata.

Siguranta dumneavoastra si a celor dragi nu este un lux! Este foarte important ca atunci cand vine vorba de siguranta familiei dumneavoastra,dar mai ales a copiilor, sa alegeti montarea sistemelor de protectie impotriva electrocutarii accidentale sau a curentilor de defect.

Instalatii Electrice

  • Detii o constructie noua, ce nu are alimentare cu energie electrica ?
  • Doresti modificarea sau extinderea instalatiei electrice curente?
  • Avem solutia problemelor tale.-┬áinstalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii civile si industriale-┬áinstalatii electrice de legare la pamant
  • Personalul nostru este bine pregatit in domeniile in care ne desfasuram activitatea.Echipamentele si materialele utilizate in lucrare ├«ntrunesc toate standardele internationale de calitate, fiind furnizate de catre producatori de renume din domeniu.

Taguri:
instalatii electrice, reparatii instalatii electrice, proiectari instalatii electrice, montaj tablou electric, montaj prize, montaj spoturi, instalatii electrice sibiu, electrice sibiu