Magazin sisteme de securitate

Retele de calculatoare

Departamentul de administrare retele a Ordis Srl va ofera solutii complete de proiectare, instalare, configurare, securizare si intretinere de retele structurate date/voce.

Schema procesului de planificare si proiectare a retelei de calculatoare:
Analizarea cerintelor de comunicare electronica, a schimbului de informatii, servicii si resurse la nivelul firmei
Stabilirea standardelor si a topologiei retelei
Stabilirea modulului de acces la retea si a modului de securizare a informatiei (in special pentru retelele wireless sau retelele care includ segmente wireless, tunele sau legaturi VPN)
Selectionarea echipamentelor active si pasive de retea
Identificarea locatiilor pentru amplasarea echipamentelor de retea
Identificarea si masurarea traseelor de cablu si amplasarea prizelor de retea (in cazul retelelor cu infrastructura de cupru sau fibra optica)
Realizarea planului de detaliu al retelei
Realizarea caietului de sarcini pentru constructia retelei
Crearea politicilor-cadru de acces la retea si a politicilor de securitate
Crearea devizului estimativ pentru constructia retelei

Extinderi Retele Existente - Pe masura ce afacerea dvs. se dezvolta, iar echipa creste, apare ncesitatea extinderii retelei locale de calculatoare. Extinderea retelei actuale se realizeaza prin adoptarea unor noi porturi in arhitectura initiala si raspunde imediat atat unei nevoi curente, cat si unei planificari pe o perioada scurta sau medie de timp.

Optimizari Retele - Cu timpul, performantele retelelor sunt atenuate din cauza cresterii continue a fluxului de date, a aparitiei de noi aplicatii precum si a cresterii numarului de utilizatori. Afectarea performantelor retelei de calculatoare se manifesta printr-o scadere a disponibilitatii resurselor de retea (acces la internet, email, web, fisiere sau aplicatii partajate, imprimante si alte echipamente de retea) si o reducere continua a vitezei de acces la acestea. Consecinta cea mai importanta si cea mai grava a problemelor la reteaua de calculatoare este reducerea eficientei echipei dvs.

Instalare Retele Structurate – Etapa de instalare a retelei de calculatoare urmareste fidel planificarea intocmita anterior, obiectivele sale fiind realizarea si instalarea fizica si logica a retelei si a echipamentelor active si pasive de retea. Alaturi de noi veti beneficia de servicii complete pentru cablare structurata, independent de dimensiunea, mediul de transmisie sau de topologia retelei. Calitatea lucrarilor noastre implica o coordonata importanta: calitatea echipamenelor active si pasive de retea.Partenerii nostri, principalii importatori si distribuitori de echipamente de retea, ne sustin in a va garanta solutia optima la un pret corect


Taguri:
instalare, retele, calculatoare, voce, date, optimizare retele, extinderi retele, retele structurate, retele voce-date