Magazin sisteme de securitate

Sisteme de videoconferinta

Sistemele de videoconferinta contribuie la imbunatatirea activitatii prin facilitarea comunicarii in varii domenii precum: administratii locale, institutii guvernamentale, siguranta publica, justitie, productie, finante, educatie, sectorul public, medicina si sanatate.

Intalnirile fata in fata, atat de necesare pentru o organizatie, pot fi astazi inlocuite cu succes de sistemele de videoconferinta, care permit organizatiei sa faca economie de resurse, sa aiba o productivitate crescuta si multiple avantaje competitive.

Economie
Videoconferinta este raspunsul la intrebarea « Cum optimizez costurile ? ».

Ganditi-va cat timp solicita o intalnire peste hotare sau chiar intr-un oras din tara. Mai mult, evaluati costurile aferente acestora si inmultiti-le cu numarul de intalniri. E simplu. Foarte mult timp si foarte multi bani.

Eficienta
Videoconferinta poate eficientiza relatiile interpersonale si interdepartamentale din interiorul unei organizatii, asigurand un flux continuu si rapid al informatiei de la emitator la receptor, indiferent de distanta dintre acestia.

Mai mult, valorificam timpul in avantajul dumneavoastra. Prin videoconferinta, procesul decizional se accelereaza, iar timpul castigat poate fi investit in alte tipuri de activitati favorabile organizatiei.

Accelerarea procesului decizional
Pierdem foarte mult timp stand prin aeroporturi, asteptand materiale, informatii, incercand sa rezolvam probleme complexe prin e-mail.

Acces rapid la sfatul expertilor
Acum expertii sunt la un monitor distanta, pentru ca stim foarte bine cat de importanta este expertiza specialistilor din domeniu. Training-urile, consultanta si detectarea defectiunilor se pot realiza in timp real.

Unificarea organizatiei
Expansiunea globala a companiilor, prin fuziune sau externalizare a avut drept efect colateral izolarea unor departamente de sediile centrale ale acestora, derulandu-si activitatea in parametri diferiti.


Taguri:
sisteme,videoconferinta, tanberg, aethra, comunicatii