Magazin sisteme de securitate

Sisteme de sonorizare pentru scoli

Am facut scoala pe vremea lui Ceausescu, si tin minte ca aveam in fiecare sala de curs, hol, sau pe exterior difuzoare, unde ascultam , ba imnul RSR de dimineata, ba ceva muzica in pauze, ba un anunt facut la statie. Unii ar spune ca sint nostalgic, eu zic ca acest sistem este unul elegant si eficient, si din punct de vedere al civilizatiei, si din punct de vedere adminsitrativ. De acea vreau sa va expun pe scurt un sistem de sonorizare Public Adress, in limbaj tehnic sau cum e mai cunoscut RADIOFICAREA.Este format dintr-un echipament de amplificare, un microfon cu sau fara DING/DONG, cabluri de legatura si normal difuzorii. Amplificatorul are o iesire cel putin in 70V sau 100V , din cauza lungimilor mari de cabluri, iar pe lungimi mari, exista pierderi de semnal prin atenuare sau cadere de tensiune, si atunci se pune o purtatoare de 100 V pentru a avea in fiecare terminal  (difuzor) acelasi sunet curat.

Costul unui astfel de sistem, nu este unul prohibitiv, deacea incurajez, promovarea acestui produs, din nou in scolile si liceele patriei, pentru a aduce un pic de cultura, sau de civilizatie in scoala romaneasca.

Daca sinteti interesati de un astfel de sistem va rugam sa ne contactati la adresa office@ordis.ro, pentru a va putea realiza o solutie tehnica impreuna cu specialistii nostrii.

Firma ORDiS este importator pentru sistemele de sonorizare Public Adress si IP PA Tech Electronic Limited Taiwan.